4 житейски ситуации, в които вашият ангел пазител може да ви посети

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Хубаво е да знаем, че не сме сами и че винаги ще имаме макар и невидима подкрепа, когато имаме нужда от нея. В кои случаи вашият ангел пазител идва при вас?

4 житейски ситуации, в които вашият ангел пазител може да ви посети
 © iStock

Ако сте от хората с отворено съзнание, които вярват, че съществуват неща, които не можем да видим с очите си, вероятно знаете, че всеки човек има свой ангел пазител. Той ни пази, напътства и ни помага да различаваме доброто от злото. Физическият свят и невидимият съществуват едновременно, така че е невъзможно те да останат напълно разделени.Това е и причината душите на вече починали хора, например, да посещават своите близки. Те могат да се превъплътят във всякаква форма – животно или просто усещане за комфорт и топлина. Ангелите пазители също идват при нас в определени ситуации – понякога, само за да ни благословят с добротата и любовта си.


Ангел хранител

За съжаление е трудно да разпознаем кога ангел пазител ни навестява. Това е по-скоро въпрос на усещане и отчитане на фините промени в нас и около нас. В какви житейски ситуации вашият ангел пазител може да ви посети?

Семейно събиране

Починали членове на семейството също могат да бъдат ангели пазители. Ето защо, когато цялото семейство е заедно, за да отпразнува празник например, вие може да бъдете посетени от тези, които липсват във физическия свят. Те идват, за да ви видят и да се насладят на празненството с любимите си хора.

Регресия – надникнете в предишните си животи

Добави описание

Когато сте сами

Вашият ангел пазител може да ви посети, когато сте сами и не правите абсолютно нищо. Това е така, защото в тези моменти умът ви е „празен“ и по-лесно може да усетите присъствието му. Това е и моментът, в който емоционалното ви състояние е спокойно и вие по-лесно може да разберете, че вашият ангел пазител е при вас.

По време на труден период

Животът е прекрасен, но е изпълнен и с не един и два трудни, дори болезнени момента. Именно тогава, когато се чувствате зле и сякаш сте изгубили вяра, вашият ангел пазител е до вас. Той иска да се почувствате отново обичани и обгрижени. Освен това ангел пазителят може да ви подскаже по какъв начин бихте могли да излезете от трудната ситуация и накъде е правилният за вас път.

Докато спите

Случвало ли ви се е да се събудите, чувствайки се много спокойни и в добро настроение? Това може да е знак, че докато сте спали, вашият ангел пазител ви е посетил и се е погрижил да премахне излишните ви тревоги. В съня ви ангел пазителят може също така да ви изпрати важно съобщение, което да ви помогне в дадена ситуация.

Виждате ли повтарящи се числа? Какво означава това?

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар