40-годишната Кремена, пребита от мъжа си, е можело да бъде спасена

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Когато съпругът Борислав Николов е напуснал апартамента, Кремена е била oщe жива, сочат данните от разследването. Ако убиецът е извикал медици, вместо майка си, животът ѝ можеше да бъде спасен, коментират криминалистите.

 

Тежък мозъчен оток е причината за смъртта на 40-годишната Кремена Николова. Той е резултат или от многобройни удари с тъп предмет, или от блъскането на главата на жертвата в твърда повърхност, коментира говорителя на Окръжна прокуратура-Варна, Радослав Лазаров. Кремена и Борислав живеели в апартамент под наем на улица „Никола Кънев” в централната част на Варна. От около 6 години са били женени, но нямали деца. Бракът им бил разстроен, като преди убийството вече са били в процес на развод, пише “Монитор”.

 

Тази седмица дори е имало насрочено заседание по бракоразводното им дело. Жестокият побой, който е причинил смъртта на Кремена, е бил нанесен броени дни преди делото с Борислав, който е задържан за убийството. След това той напуснал жилището, заедно с багажа си, като за това е помогнала неговата майка. Засега тя не се смята са съпричастна към убийството и срещу нея няма повдигнати обвинения, допълни прок. Лазаров. Той не коментира дали арестуваният е признал пред разследването какво е вършил. Очаква се това да стане ясно в съдебната зала, при разглеждане на искането на мярката за неотклонение.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “40-годишната Кремена, пребита от мъжа си, е можело да бъде спасена

  • За такива уроди само смърт ,без право на обжалване !!!! Майка му и тя е да съд !!! Кучи син !!! Да гориш в Ада !!!

Вашият коментар