5 двойки зодии, които никога няма да са щастливи заедно

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вярвате ли, че зодиите определят любовната ви съвместимост? Ако е така, вижте кои 6 двойки зодии никога няма да са щастливи, ако са в романтична връзка.

5 двойки зодии, които никога няма да са щастливи заедно
 © iStock

Има двойки, в които партньорите са сякаш родени един за друг. Разбират се и дори да се карат, лесно се помиряват. А други просто не се разбират. Каквото и да опитват, колкото и желание да имат, пропастта помежду им се увеличава. Вижте какво показват звездите – кои са петте двойки, които никога няма да са щастливи заедно. 


1. Зодия Овен и зодия Рак

Представителите на зодия Рак са емоционални и често несигурни. Търсят внимание и искат да получават знаци, за това, че са обожавани, през цялото време. В началото представителите на зодия Овен ще влагат много, за да докажат любовта си. Няма да спрат да ги обсипват с внимание. Но с течение на времето, ако несигурността продължава да е водеща във взаимоотношенията, ще се дистанцират и отчуждят.

Овен и Рак са съвместими само сексуално, за краткотраен страстен флирт. Но не и за дългосрочна връзка.

Добави описание

 

2. Зодия Водолей и зодия Телец

Представителите на зодия Телец са много спокойни в подхода си към партньора. Те са праволинейни и харесват еднообразието. Рядко ще ги видите да рискуват. А Водолеите са авантюристи. Хора с творчески и необичаен поглед към живота. Ако имат избор, никога не биха вървели по един и същи път два пъти – и буквално, и метафорично. Телецът е разумен, Водолеят – импулсивен.

Връзката помежду им е нестабилна и изпълнена с поредица от върхове и спадове от началото до неизбежния край.

Добави описание

 

3. Зодия Козирог и зодия Стрелец

Представителите на зодия Козирог са праволинейни и здраво стъпили на земята. Работят усилено, за да постигнат целите си. Имат силно чувство за морал, за правилно и грешно и трудно могат да мислят извън рамката, която сами са си създали. В същото време Стрелците са авантюристи. Обичат да живеят за мига и да се наслаждават на живота. Склонни са на много компромиси и смятат, че светът не е просто черен или бял.

В началото на връзката си може и да изглеждат щастливи, но с течение на времето разликите помежду им стават все по-видими. Нарастващото раздразнение преминава в директни нападки, които съсипват отношенията им.

Добави описание

 

4. Зодия Дева и зодия Везни

Представителите на зодия Дева имат неподправено и много оригинално чувство за хумор. Дори в трудни ситуации, можете да разчитате на тях да ви разведрят. Това ги разсейва и им помага да мислят трезво и да взимат правилните решения. В същото време са реалисти, трудно се оставят на заблуди. Не търсят оптимизма на всяка цена, гледат реално – дори в тежки ситуации. В същото време Везните са мечтатели. Когато са нервни, взимат прибързани и грешни решения. Вярват, че бързото действие от тяхна страна винаги ще спаси положението.

Дори връзката помежду им да започне добре, с времето силно критичната и реалистична Дева ще влезе в конфликт с Везните и краят на отношенията ще е бърз и изпълнен с негативизъм.

Добави описание

 

5. Зодия Лъв и зодия Скорпион

Представителите на зодия Лъв обичат да са център на внимание. Когато отидат на място с непознати, те са истинска социална пеперуда – намират начин да се запознаят с всеки и изпитват неизмеримо удоволствие от това. В разговора Лъвовете винаги доминират. В същото време представителите на зодия Скорпион са тихи и обрани. Нужно им е време да се открият пред някого. Дори тогава, предпочитат да запазят най-съкровените моменти далеч от масовото внимание.

Отношенията между представителите на зодиите Лъв и Скорпион са бурни и изпълнени с върхове и спадове. Връзката им може да издържи само ако и двамата партньори са склонни да прощават и приемат различията на другия.

Добави описание

 

 

 

Вижте още:

Добави описание

 

 

****

Добави описание

 

 

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар