5 емоционално интензивни зодии | Rozali.com

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Емоционалната интензивност няма как да се скрие. Тя се показва чрез поведението на човек, чрез реакциите му, чрез думите му. Емоционалната интензивност може да бъде открита и в наталната карта. Вижте кои са 5-те най-емоционално интензивни зодии.

5 емоционално интензивни зодии
 © iStock

Всички зодии притежават различен тип енергия. Разбира се, някои от тях си приличат повече по определени характеристики. Ако говорим за емоциите и то интензивните емоции, има пет зодии, които са отличават с такива. Тези зодиакални знаци са като бездънен кладенец с емоционална дълбочина. Те са сложни, силно чувствителни, проницателни и креативни. Освен това емоционално интензивните зодии не само чувстват собствените си емоции по този начин, но и усещат чувствата на другите също.

Рак

Ракът се грижи за всичко и за всички интензивно. Представителите на зодия Рак са много чувствителни и обикновено не отнема много време преди да се отворят и да споделят. Раците умеят да усещат любовта по различни начини и често биват критикувани, че изразяват своите емоции много силно, което понякога може да ги направи твърде притежателни.

Скорпион

Интензивността, страстта и емоциите на Скорпиона са добре известни. Когато чувствата на Скорпиона са наранени, това може да го накара да предприеме незабавни действия, а те невинаги са положителни. Когато обаче представителите на зодия Скорпион са наясно със своите бушуващи емоции и умеят да ги канализират в по-добра посока, това може да бъде много продуктивно.

            Добави описание

Риби

Рибите са невероятно чувствителни и внимателни към другите. Хората със зодия Риби са готови да помогнат на всеки, тяхната съпричастност ги прави свързани с всички по някакъв начин. Рибите са склонни да изразяват своите емоции чрез изкуство. Всъщност по този начин те най-добре могат да пресъздадат дълбините на техните чувства.

Дева

Девите не само мислят твърде много за нещата, но и ги усещат по същия интензивен начин. Представителите на зодия Дева са способни да прекарат поредица от безсънни нощи, само за да анализират какво са казали и какво се е случило. Въпреки че това поведение дава голяма емоционална дълбочина, по-добре е в някои моменти хората със зодия Дева да си дават почивка. И макар на пръв поглед Девата да не показва своите силни емоции, когато те се появят, успешно могат да изненадат всички.

           Добави описание

Козирог

Хората са склонни да смятат, че Козирозите са спокойни и търпеливи, което всъщност е вярно до една степен. Истината обаче е, че обикновено под външната обвивка на Козирога, вътре кипят интензивни емоции. Обикновено това, което споделят представителите на зодия Козирог за своите чувства, е вярно. Козирозите са наистина романтични.

Вижте също:

6-те най-емоционални зодии – дали не сте сред тях?

Кои са най-големите ревнивци според зодията?

Как се ядосват различните зодии?

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар