5 знака, че той е мъж с ниска стойност

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В любовта срещаме различни типове мъже. Всеки ни привлича или отблъсква по различен начин. Може би няма жена, която да не е харесвала или да не е била във връзка с мъж с ниска стойност. Под стойност разбирайте всички качества, които определят една личност като такава, един мъж като мъж, неговите нива на увереност, кавалерство, грижа и т. н.

Ето няколко признака, че имате връзка или се срещате с мъж с ниска стойност.

Не приема вашето „не“

В една здравословна любовна връзка партньорите трябва да бъдат себе си. Да не се страхуват да изразят различното си мнение, защото другият не би го приел, би критикувал и дори прекратил връзката. Когато сте попаднали на мъж с ниска стойност, той няма да може да приема вашите емоции и различно мнение в ситуации на спор например. Това означава, че вие имате мнение, позиция, които може да му се виждат застрашаващи самочувствието му.

Кара ви да се чувствате зле

Още един признак че сте в любовни взаимоотношения с мъж, който има ниска стойност е отношението му към вас в определени ситуации или като цяло. Потискането на жената е начин той да си повиши самочувствието, в някои случаи да се опита да ви задържи, манипулирайки ви. Как става това? Може да е в ситуации, в които си говорите мило – да спомене, че му се иска да сте по-слаба например или пък да ви сравнява с други жени и какво ли още не.

Колкото по-малка се чувства една жена в компанията на мъжа до себе си, толкова по-ниска е неговата стойност. Такива мъже карат жената да се съмнява постоянно в своята стойност, оставят я в напрежение, че може да бъде лесно заменена.

Обърнете внимание на неговите приятели

Когато харесваме някого ни е трудно да видим неговите негативи или поне в началото. Понякога приятелският кръг на мъжете е тяхно огледало. Обърнете внимание какви са приятелите на мъжа, който ви привлича. Дали са стойностни личности или се среща с хора, които са на неговото и дори под неговото ниво.

Той е скъперник, не само към вас, но и към другите хора

Обърнете внимание на това как той харчи пари, когато е с вас и когато пазарува за себе си. Обикновено мъжете с ниска стойност не са щедри към жените, които харесват. Винаги броят подаръците, стойността на похарчените пари и смятат, че партньорките им харчат много. Така са и към останалите хора, но когато решат да харчат за себе си, са готови да задоволят всичките си желания.

Чувствате се зле при мисълта да спите с него

Или казано накратко, прави ви впечатление, че не се поддържа особено, а знаем, че за да имаме приятни сексуални изживявания, личната хигиена е на първо място. Първоначално може да се окаже, че им а ситуации, в които го оправдавате за това, но личната хигиена е нещо, с което не бива да се прави компромис.

https://www.az-jenata.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар