5 лесни начина да повишите вибрацията си

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Всички искаме да се чувстваме добре, това е заложено в човешката природа. Как обаче да го постигнем? На първо място, започнете с 5 лесни начина да повишите своята вибрация.

5 лесни начина да повишите вибрацията си
 © iStock

Нашата вибрация е енергията, която излъчваме в света. Това е нашата същност, ядрото на това, което сме. Ако имаме достатъчно висока вибрация, това автоматично ще помогне не само на нас самите, но и на хората наоколо. Разбира се, винаги може да има моменти, в които „просто не ни е ден“, все пак е невъзможно да сме позитивни винаги. По-важното е обаче какво се случва през повечето време. Вижте 5 лесни начина, с помощта на които може да повишите вибрацията си:

Усмихвайте се

Минутата, която отделите за мисли и чувства на благодарност за всичко хубаво в живота ви, ще бъде моментът, в който на лицето ви ще се появи истинска усмивка. Когато усмивката е искрена и от сърце, това се усеща. Вие самите ще сте по-спокойни и щастливи, както и ще предадете част от тази вибрация и на останалите.

Дишайте

Дишането е толкова естествен процес, че малко хора му обръщат по-специално внимание. А в дишането има магия, то генерира сила във всички аспекти от живота. Отделяйте си всеки ден по няколко минути, в които да обръщате внимание на своето дишане. Намерете си спокойно място, в което да може да се настаните удобно и да вдишвате дълбоко, издишвайки бавно. Усетете цикъла и спокойствието, което той ви дава.

Добави описание

Не се поддавайте на негативни емоции

За да повишите вибрацията ви, трябва да не се поддавате за дълго време на негативни емоции. Страх, ярост, вина, агресия – всички те понижават вибрацията и завихрят порочен цикъл на вътрешно напрежение и неудовлетворение. Не потискайте негативните емоции, но не ги задържайте твърде много в себе си. Колкото по-рядко се поддавате на негативни емоции, толкова повече ще повишите вибрацията си.

Прекарвайте време сред природата

Забързаното ежедневие, в което живеем, многото задачи, срещи с различни хора, отговорности и задължения – трябва да намирате време за почивка от всичко това. Дори един час на тишина и спокойствие у дома действат ползотворно. За още по-голям ефект обаче може да се разходите някъде сред природата. Тя има вълшебно действие върху хората и повишава вибрацията. Има достатъчно красиви места, които може да проучвате и на които да се наслаждавате. 

Добави описание

Прочетете още:

Свръхчувствителност към чуждата енергия – как да се защитим?

6 типа енергийни вампири и как да блокирате влиянието им

Как да се свържете със своя зодиакален елемент?

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар