5 начина да засилите връзката си със синхроничността

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Синхроничността е чудесен „инструмент“, който ни помага да навигираме по-уверено житейския си път. Именно синхроничността ни помага да разберем дали се движим в правилната посока или пък накъде трябва да поемем, когато нямаме точна идея. Как може да засилите своята връзка със синхроничността?

5 начина да засилите връзката си със синхроничността
 © iStock

Терминът синхроничност е въведен от известния психотерапевт Карл Юнг. Синхроничността е явление, което представлява съвпадение между събитие от външния свят и психологическото състояние на човек – мисъл, идея, сън, предчувствие. Много хора смятат, че синхроничността е един от начините, чрез които човек може да получи отговор или подкрепа от вселената, духовните водачи или някаква по-висша сила.

Един от най-честите примери за синхроничност е да се сетите случайно за приятел, който не сте срещали отдавна и той да ви се обади скоро след това.

Колкото повече вярвате в синхроничността и обръщате внимание на съобщенията и събитията в живота си, толкова повече засилвате връзката си с нея. В дългосрочен план това ще ви помогне да засилите своята интуиция и да се радвате на по-голяма увереност и по-дълбока истинност какво да правите в живота си. Ако искате да имате по-голяма връзка със синхроничността, следващите съвети ще ви бъдат полезни:

Отворете съзнанието си

Когато наистина отворите очите си за случващото се около вас – хора, природа, звуци – светът изведнъж „оживява“ и придобива различна форма. Един от най-лесните начини да постигнете това е с помощта на съзнателно дишане, което ще ви позволи да се наслаждавате на всичко във всеки един момент.

Добави описание

Задавайте въпроси

Синхроничността е източник на насоки, така че защо да не се възползвате? Ако търсите отговори на въпроси или просто не можете да разберете каква е вашата цел в живота, просто изпратете въпроса си към Вселената и след това изчакайте отговорите. Те могат да бъдат под формата на числа, съобщение или като конкретен съвет от друг човек. Най-важното обаче е съзнанието ви да бъде отворено, за да намерите наистина отговорите, които търсите.

Не насилвайте случващото се

Освободете се от необходимостта да предвидите бъдещето и просто бъдете търпеливи. Понякога отговорът може да се забави, за да се появи в точното време или просто когато вие самите сте достатъчно готови.

Добави описание

Бъдете благодарни

Казват, че благодарността отваря вратата към силата, мъдростта и креативността на Вселената. Колкото по-искрено благодарите за нещата, които са ценни във вашия живот, толкова повече ще ги оценявате.

Имайте доверие

Когато започнете да се доверявате на своята интуиция, започвате да развивате по-добри отношения със себе си и със собствения си вътрешен компас. Когато имате силна връзка с интуицията си, пред вас се разкриват много скрити възможности – ще започнете да срещате правилните хора и да чувствате, че се намирате на правилното място в точното време.

Прочетете още:

Как да засилите връзката с шестото си чувство?

Виждате ли повтарящи се числа? Какво означава това?

Какво е посланието на числото 444?

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар