5 неща, които ви казват, че мъжът до вас няма да погледне друга

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Никога не можете да кажете предварително дали този или онзи човек ще се промени с времето . Има обаче някои черти и поведенчески модели, които косвено могат да ви намекат някой неща за в бъдеще. Ако сте достатъчно внимателни, тогава можете да разберете, че пред вас стои верен човек. Също така си струва да се отбележи, че много от тези точки се отнасят и за жените.

 

1. Той спазва обещанията

Ако човек вече е обещал нещо, тогава е немислимо той да не го направи по-късно. В противен случай поведението му ще говори за ненадеждност . И ако не можете да му се доверите в малките неща, тогава как можете да се доверите на нещо важно?

2.

Той е откровенТова не означава, че той трябва да ви каже всичко. Добре е всеки да има информация, която не иска да споделя. Също така не е необходимо да докладвате всеки ден за всяко събитие.

Всяка двойка трябва да има собствено съгласие за това, което обсъждат на глас. Верният мъж винаги ще бъде откровен със своята жена по важни теми. Основното правило на здравословните взаимоотношения е да не се крие нещо съществено.

3. Харесва приятелите ти

Това е много косвен знак, но често е много важен в една връзка. Истинският мъж няма да критикува приятелите ви. В крайна сметка вие лично сте ги избрали. Ако той не ги харесва, значи и той не ви харесва . И това вече е много странно.

Не е нужно да имате изключително общи приятели, всеки може да има собствена компания. Но мъжът едва ли ще остане верен, ако категорично не приема близките ви приятели.

4. Той е най-добрият ти приятел

Не, това не означава, че трябва да го влачите из магазините и да гозаливате с най-новите клюки. За да направите това , трябва да имате приятелки . Но мъжът трябва да е човекът, на когото можете да поверите най-съкровеното. Ако във връзката няма близко приятелство , тогава вероятността такова партньорство да работи е минимална.

5. Той иска да живее с вас на равни начала

Повечето съвременни мъже не се нуждаят от домакини . Те се нуждаят от интересни, самодостатъчни жени, които са в състояние да се грижат за себе си. Ако той каже, че иска само да вършите домакинска работа и грижи за децата, това е сигнал за събуждане. Скоро той ще се отегчи от слабата жена около врата си и ще си намери друга за забавление.

Това е много спорна тема, защото всяка двойка може да има напълно различни правила във връзката. Основното е, че и двамата са откровени помежду си. В крайна сметка такива важни неща винаги трябва да се обсъждат устно.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар