5 умни джаджи за пътешественици

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ако сте сред почитателите на пътешествията, със сигурност знаете колко е важно да ви е удобно по време на път. Затова ви предлагаме няколко идеи за това как да направите пътуването си по-лесно и в същото време по-интересно.

Подбраните пет умни джаджи ще ви помогнат да се концентрирате върху приключението, без да се разсейвате от досадните битовизми.

1. Раница със светлинна сигнализация за велолюбителите

Благодарение на тази уникална раница ще пътувате много по-безопасно с колелото си. Шофьорите бързо и лесно ще разбират посоката, в която искате да поемете. Причината е, че на капака на раницата се появяват стрелки, които показват дали завивате наляво, надясно или искате да спрете. Всичко това се контролира от малко дистанционно, което се прикрепя към кормилото.

2. Смарт куфат за пътуващите със самолет

Умният куфар има вграден джипиес, който позволява да го следите, в която и точка на света да се намирате. Вече няма да се притеснявате, че багажът ви може да се загуби на летището.

Куфарът може да се контролира чрез мобилно приложение и винаги ще знаете, че личните ви вещи са в безопасност. Не се притеснявайте, че телефонът ви може да остане без батерия, защото умният куфар има станция, в която може да го заредите.

Останалите три умни джаджи, идеални за пътешествия, можете да видите на страницата Peika.bg.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар