50 годишен бизнесмен издъхна след двучасови ласки с 16 годишна ученичка

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

50-годишният благоевградчанин Тошко Б. почина от инфаркт след двучасови ласки с три пъти по-млада от него ученичка, предаде кореспондентът на БГНЕС в Благоевград.

 

Сигналът за инцидента е подаден снощи към 21 часа от крайпътен мотел край Благоевград. Пристигналият лекарски екип само констатирал смъртта на Тошко Б., който е съдържател на ведомствено барче в благоевградския квартал “Еленово”.

За смъртта на бизнесмена, която най-вероятно е вследствие на инфаркт, бе уведомена и полицията. След почти двучасов разпит на секс-партньорката и снемане на показания и от персонала на мотела, трупът на Тошко Б. бе транспортиран в моргата на МБАЛ-Благоевград.

Синът на починалия снощи не пожелал аутопсия, но последната дума имат органите на реда. Случаят би бил прекалено деликатен, ако не се касаеше за платен секс с непълнолетна.

Обектът на фаталната наслада на Тошко Б. е 16-годишна ученичка от благоевградска професионална гимназия, която живее в близко до Благоевград село. След приключване на почти двучасовия секс, двамата се изкъпали и облекли, за да си тръгнат, когато най-неочаквано над 120-килограмовият бизнесмен се свлякъл безжизнен на пода на стаята. Между страниците на задграничния паспорт на същия имало голяма сума банкноти в евро. Въпросният мотел, намиращ се на 8 км над Благоевград от близо 10-ина години предлага подслон за прелюбодейци, в кризата цената на стаята падна от 20 на 15 лв. за два часа.

Редовните клиенти ползват отстъпка 15 лв. за три часа. Допълнителна екстра на дискретното място е и фактът, че тук мобилните телефони нямат обхват. Търсенето наложи да се обзаведат още три стаи на първия етаж на съседната сграда, в която се помещава кабинетът на кмета на с. Бистрица. До преди четири години на мястото на сегашните “стаи на сладострастните пъшкания”, се помещаваше селският магазин. /БГНЕС

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар