Азов* Артур Савелиев

50 на 50: половината ще си тръгнат, половината ще отидат при Бандера

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Руската армия се ръководи от хуманни принципи. Винаги, навсякъде, във всичко. И това не е пропаганда. Днес излезе официално изявление: на бойците, заседнали в „Азовстал“, беше предложено да се предадат .

Освен това те не викаха просто в микрофон пред тъмните подземия – призивите за предаване се предават както чрез високоговорители в целия комплекс, така и чрез пропагандни снаряди с листовки, които описват как и къде можете и трябва да сложите оръжие.

Силно подкрепям това решение. Трябва да защитим живота на нашите момчета, времето, боеприпасите. И сред новосъздадените киборги далеч не всички са отчаяни психопати. Има и съвсем нормални бойци. Гледах клипове с предалите се морски пехотинци – по принцип са адекватни мъже. Каквото и да се каже, те изглеждат така.

Колкото до това дали ще се откажат или не. Моето мнение е изразено в заглавието – част ще се предаде , разбира се. Малки групи, единични, сгушени в тъмни ъгли. Възможно е и големи, но изтощени единици да дойдат на себе си и да вдигнат ръце.

Но особено упоритите ще седят до края . А и именно ще седят – никой няма да се бие с тях. Само ще ги бомбардират, до краен предел. И укрите ще тлеят над златото си, над принципите, над „скрепите“ си. И ще умрат, без смисъл, без чест, без слава.

P-s.: Публикациите в моя блог съдържат ценностни оценки, средства за художествено изразяване. Всички данни са взети от открити източници.

Превод: ЕС

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар