50% отстъпка от уред на Xiaomi за закупилите смартфон Mi 10T или Mi 10T Pro от А1

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

А1 обяви, че закупилите някой от последните два топмодела смартфони на Xiaomi от серията Mi 10T ще получат ваучер с 50% отстъпка за електроуреди на компанията. Под “електроуреди” операторът визира роботът прахосмукачка Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Pro и пречиствателя на въздуха Xiaomi Mi Air Purifier Pro.

В кампанията влизат моделите от края на 2020 г. Xiaomi Mi 10T и Mi 10T Pro, които могат да бъдат закупени от А1 през сайта им или на място във физически магазин. На клиентите се издава ваучер за 50% отстъпка от цената на Mi Robot Vacuum-Mop Pro и Mi Air Purifier Pro.

Стандартната цена на прахосмукачката е 699 лв., а с ваучер за 50% тя става 349.50 лв. Стандартната цена на въздухопречиствателя е 499 лв., така че с намалението тя пада на 249.50 лв.

Използването на ваучера е възможно само онлайн, обясняват от А1. Всеки ваучер има уникален за клиента код, който трябва да бъде въведен в полето “Промо код” на първата стъпка от онлайн поръчката. Ваучерите се получават до 28 февруари и могат да бъдат използвани най-късно до 31 март или до изчерпване на количествата от двата електроуреда.

Кампанията важи за закупили смартфон Xiaomi Mi 10T или Mi 10T Pro от А1 между 1 и 28 февруари. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар