50 000 учени от цял свят бият тревога: Затварянето на хората заради коронавируса е опустошително за здравето им!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

За тази петиция на учени от цял свят, започнала да събира подписи от началото на октомври, съобщи доцент Андрей Чорбаов, шеф на Института по микробиология при БАН в ефира на Евроком. Той, както и подписалите петицията, в никакъв случай не отричат КОВИД-19, нито опасността от инфекцията. Към настоящия момент в света са заразени 40 милиона човека.

Но пандемии с различни причинители има всяка година.

Това блокиране на цели сфери и отрасли скоро може да се окаже по-вредно от самия вирус, коментира доц. Чорбанов.

Учените и лекарите епидемиолози не са безотговорни хора. Те твърдят, че не трябва за се затварят здрави хора. Необходимо е строго да се изолират болните, за да се ограничат рисковите. Всички останали трябва да живеят нормално, казва доц. Чорбанов, който поддържа тази си позиция от самото начало на истерията около коронавируса.

Има нещо гнило в тази пандемия,

каза преди два месеца д-р Стойчо Кацаров. На върха на световната паника и ужас от заразата д-р Рашид Бутар, военен лекар, попита: “Ами ако всичко, което ни казаха за коронавируса, е лъжа?”, а във видеото каза, че някои хора като Фаучи още преди две години са говорили, че ще има световна пандемия. Два-три след това му изявление

видеото в ютюб изчезна и повече не се появи…

Преди дни български лекари, сред които д-р Антония Първанова, д-р Георги Тодоров и разбира се – доц. Атанас Мангъров, се обединиха в борбата за връщане на хората към нормалния им начин на живот. А за болните и заразените – да се грижат и да дават съвети само учените и медиците.
Това означава всички училища, университети, заведения, театри, опери, спортни зали,

да работят абсолютно нормално.

Струва си търпеливо да прочетете под какъв призив към политиците са се подписали тези 50 хиляди микробиолози и медици от цял свят ТУК. Полезно е и за личното ни поведение и отговорност в тази стресова за цялата планета обстановка. Време е политиците да спрат да се налагат диктаторски над учените и лекарите!

Стягат се да изолират старците с мотива, че им пука за тях, а цялата Борисова шайка доказа, че пет пари не дава за възрастните хора. Ако не бяха протестите, щеше ли да развърже кесията? Той не го направи в най-тежкия момент през пролетта – единствен в света

Едва около 14-15 на сто от леглата, заделени за лечение на болни от коронавирус към момента са заети. Това говори ли ви нещо? То не противоречи ли на всекидневнrте бомбардировки, с които ни засипват от

възкръсналия НОЩ

за рекорд след негативен рекорд на броя на заразените? И как така са ИЗЛЕКУВАНИ СТОТИЦИ всеки Божи ден, като само 14 на сто от леглата са заети, като няма лекарство, като няма ваксина?

В същото време доцент Ангел Кунчев, главен здравен санитарен инспектор ни казва, че системата може да издържи на 500 новозаразени на ден. Новозаразени или болни? Пак не става ясно. Към вчерашна дата ни съобщават, че новите случаи са 1000.

източник: https://paralel42.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар