58-ият ден на антиправителствените протести ще мине под въздействие на емоцията около поверката на Хиполенд – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

58-ият ден на антиправителствените протести ще мине под въздействие на емоцията около поверката на Хиполенд

Facebook/Отровното трио

58-ият ден на антиправителствените протести ще мине под въздействие на емоцията около поверката на Хиполенд

Вчера шефът на веригата магазини за детски стоки публикува отворено писмо, с което “благодари” на полицая, напръскал 17-годишния му син с “химическо оръжие, което може да доведе до трайни увреждания” на протеста пред Партийния дом. А днес – случайно или не, полиция и НАП нахлуха в складовата база на веригата в Казичане и в магазини в страната. Служителите на веригата са едни от най-активните участници в протестите.

Към 19.40 ч. протестиращите започнаха да се събират на Триъгълника на властта, като блокираха движението по бул. “Цар Освободител”. Полицейското присъствие в района е засилено. Вчера организаторите се заканиха да възстановят палатковите лагери тази вечер.


Снимки: FB / Инициатива “Правосъдие за всеки”

От “Отровното трио” призоваха на днешния протест гражданите да дойдат с детски играчки, купени от “Хиполенд”. Самите организатори вече са взели цяла количка с продукти от магазина. Исканията на протестиращите остават същите – оставка на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев, както и предсрочни избори.

Провокаторите са в ръцете на властта, полицията е в ръцете на властта. На гражданите остана само  достойнството да продължат да бъдат на улицата. Няма да забравим кръвта, сълзите, лютивия спрей, съборените палатки, блъсканите жени възрастни хора, няма да забравим! Двете лица на Бойко Борисов са едно – мафията! Нас не ни е страх и ще бъдем заедно на площада, докато диктатурата не бъде свалена”, посочват от “Отровното трио”.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар