Кирил Петков лъжа

6 месеца слушам от Киро и от един тип с очички на язовец, зам. министър Христанов, как били преборили мафията на “Капитан Андреево”

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
“Трябва да се води нормален и спокоен разговор”, заяви в полуистерия певецът – демократ Стоян Михалев, докато подскачаше нервно на стола в Нова.

“Трябва да се има “напредвид”, че не мога да бъда купен. Но аз все се боря, а те все ме заплашват. Това трябва да се има напредвид”, вика пък Константин Бачийски от bTV.

Имам го напредвид Бачийски, както имам и напредвид дребния демократичен детайл, че в нормална държава някой се определя като мафия единствено след решение на съда.

6 месеца слушам от Киро и от един тип с очички на язовец, зам. министър Христанов, как били преборили мафията на “Капитан Андреево”. Били й взели лабораторията на мафията, лабораторията за зеленчуци. Всеки Божи ден и от трите национални телевизии, сутрин и вечер само за това говорят. А през цялото това време пък от МВР твърдят, че данни за престъпление няма.

И се питам, абе, Бачийски, Христанов и ти Киро, що не “преборихте” мафия с разпространението на дрога? В България е по-лесно да си купиш амфетамини, отколкото хляб. Що не преборихте мафията с пътищата? Иво Тонев и приятели, какво стана с тях? Какво стана с обществените поръчки в земеделието? Бахти лабораторията! Всеки ден лабораторията.
И сега ще ви кажа, защо тези лица всъщност са мошенници.

Защото жената на зам.министър Христанов има десет фирми които се занимават с храни. Точно бизнесът, който Христанов иззема на “Капитан Андреево”. 10 фирми, бате! За храни. Защото Киро търгува с хранителни добавки. Защото именно затова същият прибра БАБХ под лично управление в Министерски съвет. Защото Киро и Христанов са в един и същ бизнес и са лични приятели от години! Защото им трябва “Капитан Андреево” за тях. Затова.

Мафия ли? Може би. Но вие смешници не сте нищо, ама нищо по-различно от мафията. И вие сте едни класически гепачи. Мафията гони мафията. Смях!

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар