68% от вас: Посрещаме отлично украинците, а те са нагли и ни се качват на главите

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Повече 6100 души се включиха в последната анкета на сайта на телевизия Bulgaria ON AIR. Въпросът ни Вас беше: Как България посреща украинските бежанци?

Един от отговорите събра значителен брой гласове. 68% от гласувалите в анкетата на bgonair.bg са маркирали отговора: Посрещаме ги отлично, а те се държат нагло с нас и ни се качват на главите!

С добри намерения, но с хаотични действия и липса на организация – този отговор е на второ място по брой събрани гласове. Тази опция са избрали 15% от участвалите в анкетата ни.

Другите два отговора събират еднакъв процент гласове – по 9. Девет процента от хората смятат, че посрещаме украинците по най-добрия възможен начин, а държавата и гражданите показват истинска човечност.

 

Също 9% са на мнение, че посрещаме бежанците от Украйна враждебно. Според тях украинците се сблъскват у нас с незаслужена злоба и агресия.

 

Не един и два бяха случаите на напрежение по Черноморието ни, свързано с украински граждани, бягащи от войната в Украйна. От 29 май пък започва преместването им от хотелите по морето в държавни бази във вътрешността на средата. Голяма част от украинците обаче все още са объркани и отказват да се качат на влаковете и автобусите.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар