7 неща, които трябва да знаете, ако имате приятел Лъв

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Приятелството с човек със зодия Лъв е всичко друго, но не и скучно! Лъвовете имат своите положителни черти, които ги правят наистина добри приятели и вие ще бъдете щастливци, ако имате поне един много близък Лъв в обкръжението си.

7 неща, които трябва да знаете, ако имате приятел Лъв
 © iStock

Управлявани от Слънцето, хората със зодиакален знак Лъв са топли, енергични и приятели, с които определено никога няма да скучаете. Известно за Лъвовете е, че те са родени с лидерски качества, с които умело се открояват сред тълпата.

Хората със зодия Лъв обичат да се сприятеляват и когато отдадат сърцето си в едно приятелство, те са наистина лоялни. Макар че егоцентричното поведение е характерна черта на Лъвовете, добрите приятели за тях са много важни и приятелство с Лъв може да продължи цял живот.

Обикновено Лъвът предпочита да има няколко, но наистина близки приятели, на които може да се довери напълно. Ако вече имате приятел Лъв до себе си, прочетете 7 неща, които трябва да знаете за него:

Трябва да бъдете търпеливи

Лъвът не умее да бъде търпелив, ето защо вие трябва да усвоите или пък доразвиете това качество, както и умението да се справяте с нетърпението на вашия приятел Лъв. Човек със зодия Лъв е способен да направи истински скандал, ако поръчката в ресторанта се забави твърде много, ето защо ще бъде полезно от време навреме да споделяте от своята дзен мъдрост със своя приятел Лъв.

Лъвът винаги ще бъде до вас

Приятелят Лъв е изключително лоялен и верен на най-близките си хора. Той винаги ще бъде до вас в трудни моменти, ще направи всичко възможно, за да ви помогне и никога няма да си позволи да говори лошо зад гърба ви.

Добави описание

Бъдете готови за приключения

Хората със зодия Лъв обичат приключенията, както и планирането на различни дейности. Ето защо, ако имате близък приятел Лъв, вие винаги трябва да бъдете подготвени за неочаквани покани за приключения. Освен това е важно да позволявате на Лъва да контролира (почти) всичко, защото контролът е нещо съществено за неговата природа. Борбата за власт с Лъв е сигурна рецепта за битка.

Лъвът е щедър приятел

Ако вашият приятел Лъв разполага с достатъчно финансови средства, той няма да се поколебае да ви подарява подаръци – по възможност скъпи и подбрани с вкус. Лъвовете са известни със своята щедрост, ето защо те не се двоумят дали да споделят парите си със своите най-близки приятели. Обикновено силната личност на Лъва го прави успешен в професионален план, което пък му осигурява материално благополучие.

Лъвът няма да ви излъже

Честен и прям – това са две определения, с които Лъвът определено може да бъде характеризиран. Приятелят Лъв не се притеснява да говори директно и дори да ви направи забележка, когато смята, че нещо с вашето поведение или дори външен вид не е наред. Хората със зодия Лъв очакват същата прямота и честност и от своите приятели. Не се опитвайте да прикриете нещо от вашия приятел Лъв, защото това ще го накара да се почувства предаден и ще доведе до изненадваща емоционална чувствителност.

Добави описание

Лъвът е много енергичен

Хората със зодия Лъв са известни с това, че са много енергични и техният ентусиазъм може да бъде заразителен. Когато сте със своя приятел Лъв, сякаш забравяте за умората и сте способни да се забавлявате до сутринта – независимо, че по принцип си лягате рано. Просто Лъвът действа освежаващо енергично за всички около него.

Бъдете подготвени за ревността

Може да звучи странно, но вашият приятел Лъв е склонен да ви ревнува от другите ви приятели. Не му позволявайте обаче да обсебва цялото ви време и да ви разделя от останалите хора в живота ви. Приятелят Лъв трябва да се научи, че не може да ви „притежава“ и тъй като той може да бъде наистина настойчив, вие от своя страна не бива да отстъпвате. Въпреки това е желателно да заявите позицията си максимално ясно, но и същевременно любезно.

Прочетете още:

Защо Лъвовете са добри приятели?

Какво трябва да знаем за зодия Лъв?

10 неща, типични за зодия Лъв

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар