7 от най-често случващите се синхроничности

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вероятно сте от хората с по-отворено съзнание, които вече са забелязали синхроничността и са видели нейната сила. А може би сте от хората, които все още не успяват да свържат случващото се в живота си и приемат всичко за просто случайност. Разберете кои са най-често срещаните синхроничности, на които трябва да обръщате внимание.

7 от най-често случващите се синхроничности
 © iStock

Синхроничността е термин, с който се описват значителни „съвпадения“. Тези съвпадения или „случайности“ не могат да бъдат обяснени по логичен път. Синхроничността показва връзки и закономерности в живота на всеки човек, както и може да служи като напътствие от Вселената – знак, че се движите в правилната посока. Кои са най-често случващите се синхроничности, които не трябва да пренебрегвате?Мислите за някого и той се свързва с вас или го срещате

Това е една от най-честите синхроничности, която много хора погрешно наричат просто съвпадение. Когато мислите за някого и той ви звънне, пише или пък го срещнете без уговорка, това определено е синхроничност. Обратно – ако вие се свържете с някого и той ви каже, че точно си е мислил за вас, това също е синхроничност. Между хората съществува енергийна връзка, която няма нищо общо с физическото разстояние.


Срещате някого и той е важен за вас в определен етап от живота ви

Хората, от които се нуждаете в живота, често се появяват в синхрон в точното време и точното място. Те могат да ви дадат важно напътствие, да ви подпомогнат емоционално през труден период, да ви вдъхнат сила да преминете през определено предизвикателство.

Синхроничност – в живота няма нищо случайно

Добави описание

Имате въпрос, на който получавате отговор

Може би се чудите накъде да поемете в професионалния си път. Или пък имате съмнения относно връзката, в която сте. Без дори съзнателно да търсите отговор в момента, синхроничността ви помага да получите информацията, от която се нуждаете и то по най-неочаквани начини.

Виждате повтарящи се числа

Това е може би най-често случващата се синхроничност. Всяко число носи своето послание, което трябва да бъде разбрано. Смята се, че чрез повтарящите се числа Вселената или духовните водачи дават напътствия на човек.

Виждате ли повтарящи се числа? Какво означава това?

Чувате песен, която ви дава отговор

Мислите си за нещо и изведнъж започва да звучи песен, чийто текст е свързан именно с темата на вашите размисли. Друга синхроничност, свързана с песните, може да бъде да чувате определена песен в главата си и веднага след това тя да започне да звучи. Когато човек е в унисон с момента, неговите психически способности се увеличават.

Добави описание

Всичко се случва лесно

Когато нещо е правилно за вас и вие се движите в посоката, която трябва, синхроничността може да ви помага всичко да се случва лесно, по възможно най-добрия начин.

5 начина да засилите връзката си със синхроничността

Получавате подарък – нещо, което искате, но не сте казвали на никого

Може би има книга, която искате да прочетете или пък нещо друго, от което имате нужда, но не сте споделили с никого. Изведнъж някой ваш близък ви подарява същото нещо. Това е синхроничност и ви показва, че ако сърцето, умът и душата са в унисон, Вселената ще ви води по пътя ви.

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар