7-те тайни на жената, от която мъжете НИКОГА не си тръгват

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Със сигурност мислите, че мъж никога няма да остави стройна, слаба и добре поддържана жена, която готви вкусно и никога не спори.

Разбира се, това привлича мъжете, но нека разгледаме по -задълбочено. Това не е единственото нещо, което привлича мъжкия пол.

1. Грижа за себе си

На първо място, една жена трябва да се грижи за себе си, да обърне внимание на себе си. Жена, която обича себе си, винаги ще намери време да се отпусне и да прави това, което обича. Така че, тя създава страхотно настроение за себе си, възстановява силите си.

Една жена не трябва да се страхува да харчи пари за себе си, за своите желания. Тя също знае как да приема подаръци и не ги отказва. Любовта към себе си й позволява да запази ресурса си и да го похарчи за близките си. Без сила, здраве и настроение е невъзможно да се даде топлина на света около вас.

2.

СамореализацияГрешка е да се мисли, че мъжете се нуждаят от женско внимание през цялото време. Това количество внимание може да стане скучно и в най -лошия случай вашият партньор може просто да се възползва от ситуацията и да ви манипулира. Поради факта, че жената обръща твърде много внимание на мъжа, тя става зависима от него. За да предотвратите това да се случи, трябва да помните себе си и хобитата си, да се самореализирате и да не сте под управлението на мъж. Желателно е да имате собствен доход. Такива жени не се страхуват да загубят мъж, напротив, те се интересуват още повече от мъжа и така връзката им е хармонична и щастлива.

3. Самочувствие

В допълнение към горното, трябва да подхранвате увереността си. Увереността се усеща от другите. Самоуверените момичета се чувстват комфортно във всяка среда, не се колебайте да приемате комплименти. Такава жена не се страхува от мъжете и не ги отблъсква със своята стегнатост. Доверието се проявява и в липсата на постоянна ревност и проверка на кореспонденцията на любимия.

4. Мъдрост

Една жена трябва да бъде мъдра. Такава жена не се стреми да покаже на мъжа своето интелектуално превъзходство, а постига всичко без истерия и манипулация. Мъдра жена няма да говори лошо за своя спътник в присъствието на други, тя ще обсъжда всички неприятни моменти насаме. По време на кавги такава жена се държи достойно и не реагира на провокациите на мъж. В трудни житейски ситуации тя ще намери думи на подкрепа за любимия си и ще му внуши вяра за най -доброто.

5. Уют и релакс

При една жена мъжът търси мир, комфорт, релакс. Всеки силен мъж иска да бъде вкусно нахранен, изслушан и подкрепен у дома. Ето защо е необходимо да създадете уютна атмосфера у дома, където искате да се върнете след тежък ден.

6. Способност да поискате помощ

Не се страхувайте да помолите любимия човек за помощ. Мъжете не знаят как да четат мисли, а понякога и сами не знаят какво искат. И също така, молбата на любим за тях е повод да покажат своята находчивост и сила, да покажат на дамата любовта си.

Затова дайте възможност на партньора си да се грижи за вас и да се почувства като истински мъж. В края на краищата е по -добре да прехвърлите някакъв бизнес на партньора си и да освободите време за себе си или за вас двамата.

7. Образование

Мъжете са привлечени от жени, които жадуват за нови знания и опит. Такива жени винаги ще се опитват да подобрят образованието си. Те ще отидат към повече, ще достигнат нови висоти и няма да се задоволят с малко. Такъв спътник винаги ще остане загадка за любимия и той никога няма да скучае.

Обичайте се, развивайте се, отделете време за себе си. Когато обичаш себе си, до теб винаги ще се появяват само свестни и заинтересовани мъже.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар