70 хиляди подкрепят Кирил Петков във Фейсбук – Общество – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Би трябвало да е нещо нормално за държава от Европейския съюз в 21 век, но уви за нас е удивително как един министър може да бъде същевременно умен, възпитан, уверен и умел в работата си, но и така открит, достъпен и близо до хората. Дали като редови министър или пък нешо повече би бил така, все още никой не знае…

От Харвард, през Канада, та до България

То не бе образованието му в Харвард, то не бе канадското му гражданство. Сега започнаха със спекулациите, че щели да го изхвърлят от евентуален нов служебен кабинет. И колкото повече спекулират, толкова повече точки трупа Петков. Заем защо е толкова черен в очите на медиите на статуквото, ала  независимо от нестихващите им атаки подкрепата към него не спира да расте. Изумително!

Вчера министър Петков отново прикова погледите, след като лично писа до феновете си във Фейсбук. “Промяната е започнала и няма връщане назад!”, загатна той.

Много анализатори са на мнение, че е време именно Петков да оглави политически проект, предвид одобрението, което получава откакто е част от служебното правителство.

Защо толкова го харесват този Кирил Петков?

Несъмнено служебният икономически министър е една от най-популярните личности в България в момента. Защо хората толкова много хора го харесват? Май не е само заради заразителната и ослепителна усмивка, а? Поровихме се из дебрите на Фейсбук и разбрахме нещо много повече:

–       Хората харесват Кирил Петков заради разкритията, които направи за ББР, за язовирите, за Пеевски и кръговете около Доган;

–       Хората харесват Кирил Петков заради това, че говори достъпно, но не и просташки;

–       Хората харесват Кирил Петков, защото не се отказва въпреки копията, които мятат по него;

–       Хората виждат в Кирил Петков изгубеният някъде и някога лъч светлина.

В кръга на шегата, или не точно, някои се чудят:

“Ако имахте канадско гражданство и жена, която готви в MasterChef, щяхте ли да се занимавате с тоя народ и тая банка?”.

“Лудите, лудите, те да са живи!”

Да, Кирил Петков е точно този луд, който се отказа от канадското си гражданство, за да се впусне в дебрите на политиката у нас. Защо се прецака така този млад мъж и не избра да мине по лесния и познат път, а върви по неутъпканата пътечка? Но както е казал авторът: “Лудите, лудите, те да са живи!”.

 

Веселка Иванова, ФрогНюз

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар