86% допускат, че е възможно да има и още извънредни избори

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Какво се случи до този час?

Ако влезем в червената зона по брой болни от COVID, в детските градини ще ходят само деца на ваксинирани родители и то при условие, че 100 процента от персонала са имунизирани. Още от плана за справяне с нова вълна на вируса очаквайте след малко.

15-годишно момиче беше намерено мъртво във Велико Търново. Работи се по версия за убийство. В Симеоновград 6-годишно момиченце почина, след като беше блъснато от кола.

Ще се сбъдне ли експертната прогноза за по-висока избирателна активност в Турция на изборите за български парламент на 11 юли, ще разберем в неделя.

“Няма да има трети избори. В случай, че партиите на протеста отново нямат мнозинство, тогава партиите от статуквото ще се обединят и ще направят “експертен кабинет” – това е само един от знаковите коментари, които вие пишете по темата ни днес. А тя е свързана с въпроса: “Допускате ли, че е възможно да има още извънредни избори?” Кои са другите ваши коментари, които ни впечатлиха, ще чуете в подкаста. 

Последвайте ни в: Spotify – Google Podcasts – Anchor – Breaker – Pocket Casts – RadioPublic 

А какво ще кажете за това?

“Допускате ли, че е възможно да има още извънредни избори?”

До този момент превес имат отговорите “Да”. Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар