9 малки тайни, които една жена никога няма да каже на мъжа си

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тайните не са хубаво нещо в една връзка – рано или късно те излизат наяве и тогава човек трябва да си понесе последствията. Днес обаче ще поговорим за един друг тип тайни, които не пречат в отношенията между двама души, но пък са важна част от ежедневието на всяка жена.
И независимо дали тя е във връзка от 2 месеца, 2 години или пък е щастливо омъжена от 20, никога не би ги издала на мъжа до себе си, пък бил той и най-добрият ѝ приятел! 

Не, не че му няма доверие, но това са неща, които всяка жена предпочита да запази само за себе си, а и, да си признаем, доза мистерия никога не е излишна!

Днес ще ви разкрием кои са тези 9 малки тайни, които една жена никога няма да каже на мъжа си :

1. Имаме косми по лицето си

Да, момчета – ние не се “събуждаме така”. Повечето от нас имат незабележимо окосмение по лицето, а други (не чак такива късметлийки) имат и забележимо, което се налага да премхват с какви ли не средства.

2. И ние също се самозадоволяваме

Не само мъжете имат своите нужди. И жените мастурбират, но не говорим за това толкова, колкото мъжката половина. Повечето от нас предпочитат да не споделят интимни детайли пред партньора си.

женски тайни

3. Не ни е супер приятно всеки път

Не ни се иска да пукаме егото ви като балон, момчета, но жените не винаги получават това, което искат под завивките. Понякога дори лъжем и симулираме. Упс.

4. Отделяме газове

Да, не е секси, но и жените сме хора, което значи, че пръцкаме от време на време. Не очаквайте всички дами да си го признаят, но… физиология, какво да я правиш.

5. Теглото ни

Килограмите, които кантарът ни показва, са може би най-ревностно пазената ни тайна. Дори и омъжените от десетилетия жени, не искат да разкриват цифрата пред съпрузите си.

жена и мъж връзка

6. Мъжете, с които сме спали

Разкриването на тази бройка всъщност не е от чак толкова голямо значение, или поне си казваме това, когато поправяме броя според това на кого го споделяме.

7. Продължаваме да сме гладни след онази салата

Това се случва най-често в ранните етапи от връзката, когато все още не искаме да изглеждаме като озверели от глад прасета. Поръчваме си само салата в ресторанта и след това цяла вечер умираме от глад заради пустия му срам.

8. Онова нещо, за което те помолихме? Можем да си го свършим и сами!

Но искаме да се чувстваш силен, мъжествен и полезен. Или просто искаме да те видим леко потен и без тениска.

9. Нуждаем се от вас

Доста често жените (а и мъжете) се държат като направени от желязо. Истината е, че ни е страх да си признаем, че имаме нужда от партньор до себе си и с него се чувстваме по-сигурни и по-обичани. Ние сме силни и независими жени, но се влюбваме! А всички знаем, че любовта те прави уязвим, но и много щастлив.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар