A1 пуска дигитален портфейл и собствена кредитна карта през август

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Операторът A1 обяви, че скоро ще предложи на клиентите си две финансови услуги – дигитален портфейл и собствена кредитна карта, за които спомена още при ребрандирането си през май. И двете ще са достъпни през август.

A1 Wallet е мобилно приложение, което може да се използва за безконтактни разплащания със смартфон. Освен това дава възможност за изпращане на пари между клиентите в страната и чужбина, за заплащане на сметки и т.н. 

Клиентите ще получат и виртуална карта за онлайн пазарувания, а могат да поръчат и физическа дебитна карта за теглене пари от банкомат и разплащания на POS терминал.

Дигиталният портфейл A1 Wallet ще бъде наличен за сваляне като приложение за Android след 15 август, а малко след това и за iOS. Приложението ще бъде тествано до края на същия месец. 

A1 кредитна карта е другата нова услуга на телекома, която ще има преференциална лихва и условия за клиентите на компанията, няма да има такси при теглене от банкомат в страната и чужбина и ще бъде без годишна такса. Предлагането на кредитната карта започва след 15 август, а процесът по кандидатстване за нея ще бъде облекчен. 

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар