A1 пуска Alpha Eco – нов смартфон под собствения си бранд на цена от 60 лв. с договор

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

А1 обяви, че пуска на нашия пазар нов смартфон под собствения си бранд. Това е A1 Alpha Eco – четвъртото поколение смартфон A1 Alpha, който идва със сравнително скромен пакет екстри, но на добра цена и с висок еко рейтинг. 

A1 Alpha Eco разполага с 6.75″ IPS LCD дисплей с HD+ резолюция, 90 Hz опресняване и технологията NXTVISION. Последната подсказва, че това е модел, произвеждан от TCL.Смартфонът има 50 МР основна камера + 2 МР макро и 2 МР дълбочинна, както и 8 МР селфи камера. 


alpha-prod

Конфигурацията се базира на чипсет MediaTek Helio G37, 4 + 4 GB RAM и 128 GB вградена памет + microSD слот. Батерията е 5010 mAh и има 18 W зареждане. 

A1 Alpha Eco е проектиран с мисъл за околната среда и има Eco Rating 82. Eco Rating е приета от повечето по-големи телекомуникационни оператори и производители на устройства, като оценява целия жизнен цикъл на мобилните телефони – суровините, използвани за направата на устройството, енергийната ефективност, продължителността на експлоатационния живот, възможностите за ремонт и рециклиране, и дава прецизна оценка за въздействието на модела върху околната среда. Максималният резултат, който един телефон може да получи, е 100, а най-високият резултат регистриран до момента е 85, казват от А1.

A1 Alpha Eco Back

Цената на A1 Alpha Eco без договор е 300 лв., а с договор към оператора започва от 60 лв.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар