Afera.bg: ГЕРБ са толкова тъпи, че даже не вдяват как точно преди предстоящите избори консолидират избирателите на неизгодна за тях писта – „русофили“ срещу „русофоби“

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Петьо Цеков:

Въобще не разбирам каква е връзката между случая „Гебрев“ и случая „Скрипал“, освен че някакъв Федотов, който не се казва така, е бил на българска територия.

– На 24 април 2015 г. „Федотов“ влиза със самолет от „Летище Бургас“

– На 28 април 2015 г. – Емилиян Гебрев яде рукола с много ниски количества хлорпирифос с бизнес партньори от чужбина. Той е отровен те не. „Федотов“ напуска БГ.

– На 29 април 2015 г. в такова състояние изпада и директор от неговата компания

– На 4 май 2015 г. Синът на Гебрев е бил приет във ВМА с подобни симптоми. Установено е, че в кафе от кафемашината в дома на Гебрев, както и в храната на неговия син има следи от хлорпирифос – инсектицид, който е силно токсичен.

– На 23 май 2015 г. „Федотов“ влиза със самолет от летище София.

– На 29 май 2015 г „Федотов“ напуска страната с кола към Сърбия

– 16 октомври 2018 г Гебрев казва, че е дал проби във финландска лаборатория. Не са открити субстанции, които да са свързани със списъка на конвенцията на забрана на химическите оръжия. Финландците потвърждават следи от фосфорорганични съединения, в които се съдържат конкретни пестициди.

Връзката „Гебрев“, „Скрипал“, „Федотов“, руколата, салатата, пестицидите, „руската хибридна война“, я синтеризира пак днес другият голям акъл в ГЕРБ Томислав Дончев.

Томислав Дончев: „Не е изключено зловредно вмешателство на  Русия в предстоящите избори“.

Отсега вече сме наясно.

Падне ли някой покрай предстоящите избори покосен от рукола, салата, пестициди, и так дале, ще да е от „зловредно вмешателство на Русия“.

Ако някой пък падне от куршум, ще му мислим, кой „Федотов“ да измислим.

Важното е кретенския ГЕРБ „пиар“ да върви вперьод.

Тия са толкова тъпи, че даже не вдяват как точно преди предстоящите избори консолидират избирателите на неизгодна за тях писта – „русофили“ срещу „русофоби“. Нали се сещате кои са повече?

Afera.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар