AirPods с USB-C зареждане ще бъдат представени заедно с iPhone 15

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Apple току-що обяви, че на 12 септември ще има специално събитие, на което очакваме премиерата на новите смартфони iPhone 15, а също и на нови смарт часовници. Оказва се, че това не е всичко, което ще видим тогава. Задават се и обновени слушалки AirPods с USB-C зареждане, твърди Марк Гърман. 

“За да съответстват на новите iPhone, Apple ще представи и обновени AirPods на събитието си, които имат USB-C порт за зареждане”, пише Гърман. В материала си той не посочва дали всички актуални модели слушалки на компанията ще получат новия конектор, но в X (Twitter) по-късно той уточни “AirPods Pro”. Така че на 12 септември изглежда ще получим поне един анонс, свързан със слушалките на Apple, който едва ли ще касае други нови функции извън промяната на порта за зареждане. 


А преминаването към USB-C и за слушалките на Apple се очаква отдавна, както и за всички други техни продукти, които все още са c Lightning порт. За потребителите това ще бъде важно улеснение, тъй като с едно зарядно ще могат да зареждат всички устройства на тази компания. Досега имаше такива с USB-C и други с Lightning зареждане, но преходът към USB-C за iPhone 15 ще сложи край на тези разминавания. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар