AirPods Pro 2 ще бъдат представени заедно с iPhone 14

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Един от правилно прогнозиращите стратегията и премиерите на Apple – Марк Гурман от Bloomberg – обяви, че AirPods Pro 2 ще бъдат представени по време на събитието „Far Out“ на Apple, което ще се проведе след няколко дни.

Според слуховете второто поколение AirPods Pro ще бъде представено в периода септември-ноември, а сега журналистът твърди, че тези слушалки ще бъдат представени на 7 септември.Според слуховете за AirPods Pro 2, продължили повече от година, първо се смяташе, че те ще имат нов дизайн и сензори, но в крайна сметка анализаторите и изтичащите информация сега сочат, че Apple ще запази същия външен вид с няколко нови корекции.


Калъфът за зареждане ще остане с дебелина 21 мм., височината му ще бъде 46 мм., а ширината – 54 милиметра. За сравнение, сегашният калъф за зареждане на AirPods Pro е с размери 45,2 мм. височина и 60,6 мм. ширина.

Източниците на 9to5Mac потвърждават, че следващото поколение AirPods Pro – с кодово име B698 – ще разполага със следващата версия на чипа H1, собствения аудиопроцесор на Apple. Освен това препратките към поддръжката на кодека LC3 в бета-фърмуера на AirPods Max подсказват, че AirPods Pro 2 може да са първите, които ще добавят поддръжка на Bluetooth 5.2.

Този кодек ще донесе повече стабилност и ефективност на малките слушалки. Освен това новият стандарт ще помогне на AirPods Pro 2 да подобрят качеството на звука при гласови повиквания и песни с поддръжка на по-висок битрейт. Въпреки че нискоенергийният Bluetooth и кодекът LC3 не обещават „Bluetooth без загуби“, те със сигурност ще подобрят качеството на звука чувствително.

Предишни прогнози на анализатори като Куо сочеха, че този калъф за зареждане на безжични слушалки все още ще разполага с Lightning порт за зареждане, което разбива надеждите за преминаване към USB-C тази година. Специалистът съобщи, че в момента Apple тества iPhone 15 с USB-C порт за зареждане. Той също така прогнозира, че когато (или ако) iPhone премине към зареждане с USB-C, Apple ще прехвърли и AirPods и други аксесоари към USB-C.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар