Amazon Prime със сериал базиран на серията видеоигри Yakuza

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Легендарната поредица от видеоигри на SEGA ще бъде адаптирана от Amazon Prime под името Like A Dragon: Yakuza и се очаква да дебютира през октомври.

Amazon Prime продължава да навлиза с пълна пара в новата гореща мода в Холивуд – адаптациите на видеоигри във формата на филми, лимитирани продукции или сериали.

След огромният си успех с Fallout по-рано тази година, от стрийминг гиганта са се насочили на изток, този път към един от най-популярните франчайзи на SEGA – Yakuza. След като от японската гейминг компания направиха своеобразен рестарт на поредицата, променяйки бойната ѝ система и името ѝ, сега явно е дошло време и за нейнтата официална адаптация във формата на сериал.

jhEe4NvETyOzzR22JcUrTrIe

Историята ще се развива в два отделни времеви периода – 1995 г. и 2005 г., следвайки съдбата на все още неизвестен член на Yakuza, започвайки от неговото детство, приятели и последствията от действията му като част от една от най-безмилостните фракции в Япония.

Сценарият ще бъде дело на Шон Крауч и Накамура Юго, докато японската му версия ще бъде реализирана от Йошида Ясухиро и Ямада Кана. Първите три епизода на Like A Dragon: Akuza ще бъдат налични на 25 октомври, а вторите три, с които ще приключи първият сезон – на 1 ноември.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар