Apple вече работи по изцяло нов модулен Mac Pro и нови дисплеи

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На започналата вчера конференция WWDC 2017 Apple обяви новия iMac Pro, но покрай това съобщи, че вече работи и по следващото поколение изцяло променен Mac Pro. Да, става въпрос за продължение на онзи цилиндричен настолен компютър, което обаче най-вероятно няма да има нищо общо с предшественика си като дизайн. 

Информацията не е нова – преди време компанията потвърди, че е дошло време за нова машина и тя ще бъде създадена изцяло наново. 

Няма детайли за новия Mac Pro, освен че ще разчита на модулна система, която потребителите ще могат лесно да ъпгрейдват. Компютърът ще бъде от най-висок клас и ще предлага най-високата производителност за машина на Apple, като, разбира се, ще бъде насочен към професионалисти от сферата на VR, обработка на видео, 3D съдържание и други. 

Новини за новата машина вероятно ще научим към края на годината, но пазарната й премиера би трябвало да се случи през 2018-а. Тогава Apple обещава, че ще представи и нови монитори, които потребителите да използват с новия Mac Pro. 

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар