Apple все още не е решила колко голям да бъде дисплеят на следващия iPhone SE

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Apple все още не е взела финално решение какъв дисплей да използва за следващото поколение на iPhone SE. Това съобщи анализаторът Рос Йънг, според когото нито размерът, нито технологията за екрана на четвъртото издание на по-достъпния смартфон са избрани. 

От една страна Apple преговаря с два доставчика на 6.1-инчови OLED панели, но от друга има опция за 5.7″ или 6.1″ LCD панели, от други два доставчика. Това означава, че компанията все още не е решила дали iPhone SE (4) ще използва 6.1″ OLED дисплей или 5.7″/6.1″ LCD екран. Първият вариант със сигурност би бил по-скъпото решение, като от iPhone 12 насам всички премиум модели смартфони с тази марка вече са с OLED панели. С LCD остана само iPhone SE, който тази година излезе с малък 4.7″ LCD дисплей с дебели рамки и хоум бутон. 


Каквото и да бъде решението обаче, очаква се следващият iPhone SE да въведе сериозна промяна в дизайна и да има дисплей с ноч и тънки рамки. Не е ясно дали в ноча ще присъства сложната система за 3D сканиране на лицето Face ID или ще се залага на Touch ID скенер за пръстови отпечатъци в бутона за включва.

Така или иначе, все още е твърде рано и Apple има доста време, в което да финализира решението си за iPhone SE. Смартфонът се очаква едва през 2024 г. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар