Apple възобнови изцяло рекламата си в Twitter

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Неотдавнашното съобщение на Илон Мъск за посещение в централата на Apple и конструктивни разговори с главния изпълнителен директор Тим Кук беше предвестник на по-сериозни положителни новини за Twitter. През уикенда ръководителят на социалната мрежа заяви, че Apple е възобновила изцяло рекламата си, която бе спряла временно.

Както отбелязва Bloomberg, това беше обявено от Илон Мъск по време на излъчването на Twitter Spaces, като същевременно той добави, че Apple е най-големият рекламодател на тази социална мрежа. Записът на коментарите на Мъск продължи повече от два часа от борда на личния му самолет пред аудитория, която надхвърли 90 хил. души. Другите изявления на Илон Мъск нямаха нищо общо с Apple.Миналата седмица той разкритикува Apple, че почти е спряла да купува реклама от компанията, както и че е заплашила да премахне Twitter от App Store си. След поредната среща между ръководителите на двата технологични гиганта Илон Мъск промени реториката, като съобщи на аудиторията на Twitter, че спорът с Apple е разрешен. Тим Кук директно му обясни, че Apple никога не е обмисляла премахването на Twitter от App Store.


Вчера Мъск благодари допълнително на рекламодателите, които са се върнали на страниците в Twitter. Той също така изрази надежда, че програмата за проверка на потребителите ще бъде възстановена през следващата седмица.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар