Apple и Kia все пак може да си партират за създаването на електрически скутер

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В последните седмици чухме слухове за потенциално партньорство между Hyundai/Kia и Apple в посока електромобили, които бяха потвърдени от автомобилния производител, но след това отхвърлени. Оказва се обаче, че съвместен проект все пак може да има, само че продуктът ще бъде електрически скутер. 

Извън електромобилите Kia и Apple обсъждат също съвместни разработки в т.нар. мобилност за “последната миля”. Това понятие обозначава транспорт, който завършва последната кратка дистанция до желаната дестинация, след като вече е използван друг тип транспорт.  

Новината идва от онлайн изданието Chosun Biz, цитирано от Reuters, като асоциацията е с обявен преди време проект на Hyundai Motor Group за интегриран в електромобила скутер. Идеята, визуализирана във видео, вижте отдолу:

Разбира се, на този етап нищо не е решено, но по-горната информация би могла да се окаже съвсем коректна и действително да доведе до съвместен проект между Kia и Apple, който да доразвие плановете на последните в електромобилите или пък да е съвсем отделна разработка за продукт от нова категория. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар