Apple може да добави камера в коронката на бъдещ модел Apple Watch

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Apple разглежда различни варианти за вграждането на камера в Apple Watch, сочи нов патент на компанията. Според документите сензорът на камерата може да е под дисплея, в задната страна на часовника и дори във въртящата се коронка отстрани.

В случай че камерата е монтирана в задната част на Apple Watch компанията предвижда специален механизъм за откопчаване от каишката, който ще направи по-удобно и бързо снимането с часовника. Дисплеят ще се превръща във визьор, подобно на текущата функция Camera Remote, която позволява контрол на камерата на iPhone чрез Apple Watch. През останалото време, докато е долепен до китката на ръката, сензорът може да изпълнява и други комбинирани функции, като измерване на пулс например.apple watch pateht


Интересни са и вариантите, при които сензорът на камерата е вграден във въртящата се коронка на часовника или под дисплея.

Разбира се, това са патенти на Apple, но не дават гаранция, че компанията ще намери идеалното решение, за да добави и камера в своя смартчасовник. Все пак от документите става ясно, че тя работи върху тази идея и в някакъв момент не е изключено да я видим реализирана.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар