Apple може да представи MacBook Air с новия чипсет M2 по време на WWDC 2022

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Въпреки че световната конференция за разработчиците на Apple е предимно софтуерно събитие, на което компанията демонстрира най-новите версии на своите платформи, не е прецедент тя да представи и някое ново устройство. Журналистът от Bloomberg Марк Гърман предполага, че тази година е много вероятно да видим обновения изоснови MacBook Air с чип М2 по време на WWDC 2022.

Ако въобще има хардуерни премиери по време на конференцията, то ще са свързани преди всичко с Мас и по-точно новия MacBook Air с чип М2, смята Гърман.Скорошните проблеми по веригата за доставки заради новата вълна от COVID-19 в Китай са усложнили ситуацията, но според журналиста служители в Apple вече използват следващото поколение MacBook Air за тестове на своите приложения, а това означава, че той съвсем скоро може да бъде обявен официално.


В своя седмичен бюлетин PowerOn Гърман посочва и че по-рано тази година се заговори за realityOS, новата операционна система на Apple, която ще захранва очилата им за смесена реалност. Тези слухове отново се появиха сега, след като стана ясно, че са регистрирани две търговски марки за realityOS с краен срок за подаване в чужбина 8 и 9 юни, или само няколко дни след основната презентация на WWDC 2022.

Въпреки това Гърман смята, че е малко вероятно по време на конференцията да видим AR/VR очилата, които наскоро са били демонстрирани пред част от борда на компанията. Според журналиста техният дебют най-вероятно ще бъде отложен до следващата година поради множество проблеми при разработката, включително такива с прегряване на чипа M1 Pro, както и някои предизвикателства с камерата и софтуера.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар