Apple може да премахне ноча при iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ето че Apple изглежда наистина върви към премахване на ноча от дисплея поне на някои свои смартфони. След като чухме подобна информация още преди няколко месеца, сега корейският The Elec също съобщава, че iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max ще заменят ноча с изрязана в дисплея камера.

Източникът твърди, че Apple планира да премахме ноча само при по-скъпите си два модела Pro на следващия iPhone. Това означава, че при тях ще трябва системата за 3D сканиране на лицето да бъде интегрирана под дисплея, а видима ще остане само селфи камерата. Подобен дизайн се използва от повечето производители на смартфони с Android вече няколко години.

По-достъпните два смартфона на Apple догодина щели да запазят стария дизайн с ноча, твърди The Elec. Тези две устройства ще бъдат с 6.1″ и 6.7″ екрани (същите по размер като версиите Pro), като последният ще бъде нещо като по-достъпна версия с голям дисплей на iPhone 14 Pro Max и ще замени модела mini. 

Все още не се очаква Apple да въведе скенер за пръстови отпечатъци под дисплея, въпреки че има информация, че технологията е тествана от компанията. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар