Apple обещава “нови услуги” през 2019 г.

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Продажбите на iPhone няма да счупят никакви рекорди през настоящото тримесечие, а Apple вече предупреди и за по-слаби от първоначално предвидените резултати през Q4 на 2018-а. Тим Кук обаче все по-уверено развива сектор “Услуги”, които носят все по-сериозни приходи за компанията, макар и все още далеч не толкова солидни, каквито генерират смартфоните. За 2019 г. шефът на Apple обяви, че се подготвят и “нови услуги”.

Новината идва от интервю на Кук за CNBC, където той споменава, че Apple ще пусне нови услуги още тази година, без да назовава нищо конкретно. Слуховете отдавна обаче твърдят, че в Купертино подготвят своя услуга за стрийминг на видео съдържание, която ще конкурира Netflix и HBO.

Нещо повече – наскоро Apple започна да си партнира с производители на телевизори, които вече поддържат AirPlay 2, а при Samsung се въвежда дори приложението iTunes. През него вероятно в бъдеще ще бъде достъпна и услугата за стрийминг на видео.

Миналата година пък се появи информация, че Apple инвестира $1 милиард в създаване на собствено видео съдържание, така че услуга, в която да се предлага то е най-логичното очаквано нещо. 

Какви обаче са другите услуги, за които споменава Кук – предстои да разберем. 

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар