Apple отменя премиерата на подложката за безжично зареждане AirPower

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Apple прекъсна живота на свой продукт, още преди той да е стигнал до пазара. Става въпрос за подложката за безжично зареждане AirPower, която изглежда никога няма да се появи в ръцете на потребителите. 

В официално становище, изпратено по имейл до TechCrunch, от Apple обясняват, че спират проекта за обявения преди време аксесоар, а причината е, че той не може да покрие високите стандарти на компанията. 

Производителят се извинява на феновете, които са очаквали AirPower да бъде пуснат на пазара, но допълват, че вярват в безжичното бъдеще и продължават да работят в тази посока. 

Припомням ви, че AirPower е подложка за безжично зареждане, която обаче може, или поне беше замислена да може, да зарежда до три устройства едновременно – например iPhone, Apple Watch и AirPods. Аксесоарът беше обявен заедно с iPhone X и iPhone 8 през септември 2017 г. Оказва се обаче, че има проблеми с работата на устройството и според някои източници те водят до прегряване на зарежданите технологични продукти.

А когато говорим за зареждане, батерии и загряване… може би решението за прекратяване на проекта е било най-добро. Поне на този етап. 

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар