Apple очаква 20% повече продажби от iPhone 13 спрямо iPhone 12 до края на 2021 г.

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Apple увеличава първоначалната бройка произведени смартфони от новата серия iPhone 13 на 90 милиона броя, съобщава Bloomberg. Това е с 20% повече спрямо произведените за миналата година 75 милиона от iPhone 12. 

Източникът потвърждава, че със следващите си смартфони Apple няма да направи сериозен ъпгрейд, какъвто видяхме при iPhone 12. Очакват се подобрения по процесора, камерата и дисплея, а размерите ще бъдат запазени при четирите модела – 5.4″ и 6.1″ за стандартните версии и 6.1″ и 6.7″ за Pro версиите. 

Премиерата на новите смартфони на Apple е насрочена през септември – по-рано от миналогодишното октомврийско събитие, което е възможно частично и благодарение на възстановените вериги за доставки. 

Материалът посочва още, че поне един от новите модели iPhone ще използва LTPO технология за дисплея си, която ще позволи динамично променяща се опреснителна честота спрямо съдържанието. Ночът на дисплея ще бъде смален, а в бъдеще Apple ще се стреми изцяло да го премахне, но това може да се случи едва през 2023 г. Подобренията в камерата ще засягат най-вече видеозаписа, като ще се предлага и подобрен оптичен зуум. Нов чипсет също се задава по подразбиране, но интегриран в екрана скенер за пръстови отпечатъци е отпаднал от плановете за тазгодишните смартфони, въпреки че е бил тестван. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар