Apple планира първото си събитие за 2022 г., очакваме новия iPhone SE през март или април

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Първото събитие на Apple за 2022 г. вече се планира и компанията ще го организира през март или април, съобщава Марк Гърман в най-новия брой на своя бюлетин за Bloomberg Power On. Може би най-значимата премиера на него ще бъде тази на новия iPhone SE. 

Датата на събитието все още не е фиксирана, но според Гърман то ще се състои през в началото на пролетта – през март или април. Както всички останали премиери в последните две години, това също ще бъде в онлайн формат на запис и без публика на живо.

Източникът твърди, че на събитието ще видим най-малкото новия iPhone SE. Това е третото поколение на по-достъпния модел смартфон на компанията, който последно беше обновен малко след началото на пандемията през 2020 г.  

Apple iPhone SE

За съжаление вече многократно чухме, че при тази версия няма да видим кой знае какви промени, особено по дизайна, но поне се очаква нов чипсет и поддръжка на 5G, което липсваше при предходния iPhone SE. 

Гърман смята, че второто за годината събитие на Apple ще бъде WWDC (June Worldwide Developers Conference) – Световната конференция за разработчици, която се провежда през юни. То вероятно също ще бъде онлайн, а сред новостите на него са следващите версии на различните софтуерни платформи – iOS 16 (Sydney), tvOS 16 (Paris), macOS 13 (Rome) и watchOS 9 (Kincaid), съобщава журналистът. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар