Apple подготвя два нови модела AirPods за 2021 г., съобщава Bloomberg

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

През 2021 г. Apple ще представи нови модели компактни безжични сушалки от серията AirPods, съобщава Bloomberg. Компанията работи върху трета версия на по-достъпния модел AirPods, както и върху второ издание на по-високо позиционираните AirPods Pro.

Новият модел на оригиналните AirPods ще бъде близък като дизайн до AirPods Pro, като ще има по-къса издадена надолу част, както и сменяеми тапички. Очаква се и животът на батерията да е по-добър, но функцията за изолация на околния шум ще остане запазена привилегия само на по-скъпия модел.

А колкото до второто поколение на очакваните AirPods Pro – за тях се говори, че също ще дойдат с промени в дизайна, което включва премахване изцяло на вертикалната част. Така слушалките ще бъдат просто тапи, поставящи се в ушите и изпълващи по-голяма част от ушната мида. Подобен дизайн имат и новите Galaxy Buds Live на Samsung, посочват от Bloomberg.   

Apple-AirPod-Pro-launch-Milan-guests-with-new-AirPod-Pro-product-table-10302019 big.jpg.large 2x

Освен двата нови модела компактни безжични слушалки, Apple подготвя още нов говорител HomePod, който ще бъде позициониран между оригиналния модел и обявения наскоро HomePod mini. Не е ясно обаче дали това устройство ще стигне до финална фаза на разработка и ще бъде анонсирано или Apple просто ще намали още цената на първия HomePod. 

Другото устройство от категорията аудио на Apple са слушалките тип диадема AirPods Studio. За тях вече чухме няколко пъти и се твърди, че премиерата им е била отлагана неколкократно заради проблеми с дизайна. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар