Apple подготвя AirPods Pro 2 и нови цветове за AirPods Max

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Apple планира да освежи цветовата гама на AirPods Max, твърди журналистът Марк Гърман. И не само това – според неговата прогноза тази есен компанията ще представи и наследниците на едни от своите най-успешни безжични слушалки – AirPods Pro 2.

В своя седмичен бюлетини Power On Гърман отбелязва, че почти три години след премиерата на AirPods Pro вече е време слушалките, чиито батерии най-вероятно вече създават проблеми на първите купувачи, да получат своя достоен наследник в лицето на AirPods Pro 2.

Според предишни слухове новите AirPods Pro 2 ще пристигнат с различен дизайн, като най-вероятно ще се разделят с т.нар. стъбло и ще приличат повече на Galaxy Buds на Samsung. Освен това слушалките за първи път ще получат поддръжка за възпроизвеждане на аудио без загуби (Lossless audio), а някои източници отиват още по-далеч в спекулациите и предричат и добавянето на различни здравни и фитнес функции.

apple airpods-max pairing 12082020 big.jpg.large 2x

Освен премиерата на AirPods Pro 2 Гърман прогнозира и че Apple се готви да освежи модела тип диадема AirPods Max с нови цветови опции. Първоначално слушалките дебютираха в няколко варианта – Silver, Space Gray, Green, Pink и Sky Blue, като журналистът не посочва какви ще са новите цветове. Той се надява обаче цената на AirPods Max да бъде намалена, защото $550 за тези слушалки било „абсурдно“.

Премиерата на AirPods Pro 2 и новите цветове за AirPods Max очакваме през втората половина на 2022 г.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар