Apple подготвя MacBook Pro с нов дизайн, MagSafe зареждане и премахнат Touch Bar

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Apple подготвя нов MacBook Pro, който изглежда ще донесе всички промени, които потребителите на марката чакат досега. Анализаторът Минг-Чи Куо прогнозира, че изцяло новият лаптоп ще се появи през лятото на 2021 г. и освен промяна в дизайна, ще предлага доброто старо MagSafe зареждане и ще премахне широко неодобрявания Touch Bar.

Новият дизайн ще бъде с по-ръбати страни, което изглежда ще бъде в унисон с визията на iPad Pro и iPhone 12. Тази визия ще бъде най-сериозната промяна в лаптопите на Apple от няколко години насам, а устройството ще идва в две версии – 14″ и 16″.

Разбира се, тези машини ще са задвижвани от новите чипсети на Apple и според източника няма да има версия с Intel. 

Сред останалите промени са премахване на сензорния OLED панел над клавиатурата, който преди време замени Fn бутоните и който се оказа изключително непопулярен и дори нехаресван от потребителите. На негово място се очакват отново физически клавиши, казва Куо. 

Освен това се твърди, че Apple ще върне стария начин за зареждане – чрез магнитното зарядно MagSafe, което използваше в старите си лаптопи, но в последните години замени с USB C. Към MagSafe ще бъдат запазени минимум 2 USB C порта. Според Куо наборът портове ще бъде по-богат, но не се посочва какво ще бъде добавено. 

Добри новини за всички, които планират ъпгрейд през тази година!

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар