Apple представи iPhone 8 и iPhone 8 Plus в червено

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Както гласеше информацията от уикенда, днес Apple официално представи червена версия на моделите си iPhone 8 и iPhone 8 Plus. Това е второто поколение смартфони на компанията, реализирано в характерния за анти-ХИВ/СПИН инициативата PRODUCT(RED) цвят. 

iPhone 8 и iPhone 8 Plus в червено се отличават от миналогодишния iPhone 7/Plus по това, че предният панел вече не е бял, а черен. Освен това тук специалният цвят ще изглежда по-различно заради стъкленото тяло, заменило алуминия при предходните модели. 

Поръчките за новите цветови версии започват от утре, 10 април, а доставките – от 13-ти. Част от сумата за червените устройства на Apple отива в подкрепа на организацията PRODUCT(RED). 

iPhone 8 и iPhone 8 Plus в червено

Българските оператори вероятно също ще продават iPhone 8/Plus в червено, както продаваха червения iPhone 7/Plus, но тепърва очакваме информация кога ще се случи това. Цените са непроменени. 

iPhone X червен калъф

Днес Apple не представи нов цвят за iPhone X, но показа нов защитен кожен калъф за него – също в червено и в подкрепа на организацията. Цената му е $99, а продажбите започват от утре. 

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар