Apple се отказва да прави Apple Vision Pro от следващо поколение

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Apple се отказва от следващото поколение на своите изключително скъпи VR очила Vision Pro, пише Futurism.

По-рано тази година устройството бе пусната в продажба за $3499 и предизвика смесени отзиви. Потребителите се оплакаха от високата цена, ниските функционалности и умората при носене от над час.

През април Bloomberg съобщи, че потребителите до голяма степен са спрели да резервират демонстрации, за да изпробват устройството в магазините, като продажбите са се сринали “от няколко бройки на ден до няколко за седмица”.

Според данни на изданието The Information, Apple е спрял работата по следващия Vision Pro и търси начини да намали разходите за по-евтин модел, който може да бъде доставен до края на следващата година.

Все още има много неща, които не знаем за по-евтините очила Vision на Apple. Според The ​​Information компанията се надява да запази същите дисплеи, но да ги направи “поне една трета по-леки” и да приведе цената в съответствие с iPhone от висок клас.

Също така все още не е ясно дали Apple ще спази собствения си краен срок до 2025 г., тъй като се бори да намали разходите, без да сваля качеството на VR очилата.

Що се отнася до съществуващия Vision Pro, компанията все още се надява да пусне устройството в международен план до края на този месец.

Apple също така представи нови функции, включени във втората итерация на операционната система на VR очилата.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар