Apple се подготвя за есента със 75 млн. бройки от новите 5G модели iPhone 12

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Най-малко 75 милиона бройки от новите смартфони iPhone 12 е поръчала Apple на своите доставчици, съобщава Bloomberg. Това е близко число до миналогодишната серия iPhone 11, като до края на 2020 г. компанията се надява продажбите да прехвърлят 80 милиона броя. 

Тази есен Apple ще представи 4 нови модела iPhone, всички с 5G модеми. Те ще предлагат нов дизайн спрямо предишното поколение и по-богат избор за размера на дисплея. 

Припомням ви, че се очакват два по-базови и два висок клас модела iPhone 12. Диагоналите им ще са 5.4″ и 6.1″ за първата двойна и 6.1″ и 6.7″ за втората.

Източниците на Bloomberg твърдят, че по-ниско позиционираните два модела iPhone ще излязат на пазара първи. Apple вече обяви официално, че ще има забавяне с няколко седмици на новите им смартфони. 

Освен това се задава нов таблет iPad Air с тънки рамки около екрана, подобно на iPad Pro, два нови часовника Apple Watch, по-малък и достъпен домашен говорител HomePod, както и първите слушалки тип диадема извън бранда Beats, пише източникът.

Отделно от тази информация, знаем, че до края на годината ще видим и първите компютри Mac със собствени процесори на Apple. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар