Apple спира производството на iMac Pro, очакваме наследник с Apple Silicon

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Apple спира производството на iMac Pro. Това е настолният компютър от типа всичко в едно, който дебютира в края на 2017 г., предлагайки по-висока производителност на доста сериозна цена. iMac Pro вече няма да се зарежда в магазина на Apple и ще се предлага до изчерпване на наличностите. 

iMac Pro е най-високият клас машина от типа всичко в едно на Apple, която след малко повече от 3 години излиза от пазара.

В онлайн магазина на Apple компютърът все още е наличен, но без опция за конфигуриране, а само в базовата си версия с цена $4999. До него стои надпис, че ще се предлага “до изчерпване на наличностите”, което значи, че моделът скоро ще отпадне от каталога на Apple.  

iMac Pro

От Apple препоръчват за потребителите си в момента 27-инчовия модел iMac, който се появи миналия август и всъщност е една от последните машини с логото на отхапаната ябълка с Intel процесор.

Разбира се, очакванията са Apple отново да предлага толкова мощна машина с този дизайн, само че това най-вероятно ще бъде модел с техен чипсет. Отдавна се говори, че американската компания скоро ще представи изцяло нови модели iMac с Apple Silicon, които вероятно ще заменят изцяло настоящото портфолио iMac, включително мощния iMac Pro. 

За тези машини очакваме и промяна в дизайна – нещо, което скоро не сме виждали в тази продуктова категория от Apple.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар