Apple спря продажбите на оригиналните слушалки AirPods Pro

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Оригиналните безжични слушалки AirPods Pro, които дебютираха през 2019 г., вече не се предлагат за поръчка на уебсайта на Apple. Причината е обявяването на второто поколение на модела, което беше официално представено миналата седмица.

Една от емблематичните функции на AirPods Pro е активното потискане на шума. Слушалките непрекъснато оптимизират звука въз основа на формата на ухото на потребителя и позицията на тапите. Активното намаляване на шума анализира звука със скорост 200 пъти в секунда. Адаптивният еквалайзер регулира параметрите на звука въз основа на анатомията на ухото.Второто поколение AirPods Pro разполага с новия чип H2 на Apple, който осигурява подобрено качество на звука с два пъти по-добро активно шумопотискане. За потребителите остава опцията да чуват звуци от околната среда и да общуват в “прозрачен” режим.


Твърди се, че животът на батерията е до 6 часа възпроизвеждане на звук с едно зареждане. С помощта на калъфа за зареждане времето може да достигне до 30 часа.

Цената на второто поколение AirPods Pro е 249 долара. На същата цена беше и оригиналната версия на слушалките, която вече не може да се поръча в магазина на Apple. Въпреки това устройството все още се предлага от редица търговци на дребно.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар