Apple стартира услуга за ремонт на iPhone от типа „направи си сам“

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Apple вече анонсира нова програмата за поправяне на iPhone в домашни условия миналата година, а вчера тя започна да работи в САЩ. Производителят от Купертино предоставя на потребителите всичко, от което се нуждаят, за да поправят сами своя смартфон, ако той претърпи счупване на екрана, дефект в батерията и т.н. Ръководства, инструменти и резервни части ще се предлагат в магазин на самообслужване на цени, по-ниски от тези, които човек може да плати в сервиз.

Първите модели, които ще попаднат в тази програма, са iPhone 12 и iPhone 13 и третото поколение iPhone SE. В края на годината гамата ще се разшири и ще включва компютри MAC с процесори на Apple.Клиентите могат да поръчат повече от 200 артикула инструменти и резервни части. Цената на комплекта инструменти е 49 щ. долара. Възможно е също така да го наемете за една седмица и след това да го изпратите обратно на компанията.


Разбира се сервизното самообслужване остава само като алтернатива. На всички клиенти на компанията все пак се препоръчва да използват оторизиран сервиз, особено ако нямат опит в поправката на електроника. Apple работи за разширяване на своята мрежа за ремонт, като добавя над 3000 независими доставчици на услуги и над 5000 оторизирани сервиза по целия свят.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар