Apple ще проведе специалното си събитие на 5 юни

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Освен конференцията WWDC 2023 на 5 юни, Apple е планирала и специално събитие в Apple Park. Както предполага изданието GSMArena, то може да представи така чакания комплект за смесена реалност.

Компанията е публикувала информация за събитието на страницата на своята годишна конференция за разработчици WorldWide Developer’s Conference, която ще започне същия ден. Apple не уточнява какво ще бъде представено на “специалното събитие”, но отбелязва, че то ще бъде целодневно. Очаква се на него да се проведат срещи с разработчици и инженери на Apple, както и церемония по връчване на наградите Apple Design Awards за най-добрите проекти на софтуер и хардуер за iOS и macOS.

Според GSMArena на специалното събитие компанията може да говори за xrOS, софтуерната платформа за предстоящия хедсет за виртуална и добавена реалност, както и за самото устройство. Хедсетът на Apple е наречен Reality Pro. Очаква се той да бъде едно от най-високопроизводителните устройства в своя клас.

Различни слухове и изтичания на информация твърдят, че носимото устройство ще разполага с OLED дисплеи от Sony, два микропроцесора на Apple, произведени от TSMC, 12 камери и външно захранване. Очаква се Reality Pro да струва около 3000 щ. долара – то ще бъде предназначено за професионални потребители. Очаква се продажбите на новия продукт да започнат по-късно тази година.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар