Apple AirPods Pro 2 ще продължат да залагат на Lightning, вместо на USB C порт

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Масовото производство на безжичните слушалки AirPods Pro 2 на Apple ще започне през втората половина на годината, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. Той сподели в Twitter, че новият модел вече ще се произвежда във Виетнам и ще бъде един от успешните примери как Apple може да изнесе продукцията на своите ключови устройства извън Китай.

Успешното прехвърляне към производство във Виетнам ще се дължи на не толкова сложната верига за доставки на AirPods Pro 2, както и на по-добрата производствена среда в страната от гледна точка на инфраструктура и работна ръка, в сравнение с други държави (извън Китай).Анализаторът посочва още, че в краткосрочен план за Apple би било предизвикателство да изнесе по същия начин продукцията на друг продукт извън Китай.


Може би най-любопитната информация около AirPods Pro 2 касае порта им за зареждане. На фона на слуховете за преминаване на продуктите на Apple от Lightning порт към USB C, Куо предполага, че кутийката за зареждане на новите слушалки все още ще поддържа фирмения стандарт, а не универсалния USB C. Припомням ви, че се очаква Apple да премине към USB C с iPhone 15 през 2023 г., а покрай него и оставащите аксесоари да сменят конектора. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар